Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling warm aangeleverd krijgen?

Warm aanleveren doen wij uitsluitend voor groepen boven de 10 personen en tegen meerprijs. Al onze items zitten in oven en magnetron bestendig servies en kunnen zelf worden verwarmd. Bereidingsadvies wordt bijgeleverd.

Kan er rekening gehouden worden met een allergie of intolerantie?

Omdat wij alles vers en zelf maken kunnen wij overal rekening mee houden, echter vragen wij wel hier minimaal drie dagen van te voren melding van te maken. Dit kunt u doen door een opmerking toe te voegen aan uw bestelling of contact met ons op te  nemen. Wij denken graag met u mee.

Minimaal 2 personen per soort? Is de prijs dan voor 2 personen?

Bij verschillende Platters is het minimum voor bestellen 2 personen, de genoemde prijzen van deze Platters zijn per persoon. Wanneer je een van deze Platters besteld doe je dat dus minimaal voor 2 personen.

Wij hebben maar 1 vegetariër, moeten we nu perse voor 2 personen vega bestellen?

Nee, er kan bij iedere Platter rekening gehouden worden met een vegetariër. Zo kun je bijvoorbeeld voor 3 personen Tapas bestellen waarvan een vegetariër. De drie items die vis of vlees bevatten vervangen wij dan voor een vegetarisch product.  Vermeld dit duidelijk bij de opmerkingen van uw bestelling of neem contact met ons op.